top of page

Profile

Join date: Sep 18, 2022

About

Γήπεδο: Δημ. Στ. ΛειβαδιάςΔιαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Αντιλεού, Νιάς (62′ Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83′ Μεντί), Μπελγκαζουανί (91′ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (80′ Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης (73′ Ταποκό), Μασούρας, Γεσίλ (54′ Ντουρμισάι).

Ιωνικός Νίκαιας vs Λεβαδειακός 0-0Διαιτητής αγώνα: Σπυρίδων Ζαμπαλάς – ΕΠΣ Ηπείρου. Τους ορισμούς των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής θα τους βρείτε ΕΔΩ. Γηπεδούχος: Αποστολή: Περλέσι, Χριστοδουλής, Οφόσου, Σερβιλάκης, Χ. Ιωαννίδης. Αρχική ενδεκάδα – Αλλαγές: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Άοσμαν, Μασάς (67΄Μίλο), Μεντόσα (67΄Λοβέρα), Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης (67΄Ελευθεριάδης). Εκτός αποστολής: Κάνιας, Κοκκίνης, Τσιριγώτης, Πογοσιάν. Προπονητής: Δημήτρης Σπανός. Φιλοξενούμενος: Αποστολή: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Νίκας, Σκβάρκα. Αρχική ενδεκάδα – Αλλαγές: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Συμελίδης (74΄Χάμοντ), Μπελμόντ, Βρακάς (85΄Τσιριγώτης), Μουτίνιο (46΄Λούα Λούα), Βινίσιους (85΄Λιάγκας), Τζημόπουλος (65΄Μπαχανάκ), Βήχος, Μεχία, Δούμτσιος.

(((σήμερα@@@))) Άρης εναντίον Λεβαδειακός ειναι δωρεάν 21 Με τον Κρέσπι να επιστρέφει στην αποστολή θα ταξιδέψει για την Λιβαδειά προκειμένου την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ο

Κούρμπος και Σιώπης τοποθετήθηκαν μπροστά τους με των Σαββίδη στη θέση του 10αριου. Δεξιά στην επίθεση ο Μασούρας, αριστερά ο Λάμπρου και επιθετικός ο Γιεσίλ. Καλύτερος ο Λεβαδειακός, χωρίς γκολ το ημίχρονοΤο ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές στο πρώτο δεκάλεπτο, κάνοντας πολλά λάθη ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μέχρι το 17’ παρότι η αναμέτρηση είχε ρυθμό, οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν κάνει καμιά τελική. Έπρεπε κανείς να περιμένει το 20’ για να δει την πρώτη φάση για γκολ. Ο Λεβαδειακός, που σε όλο το ημίχρονο προτιμούσε να επιτίθεται από τα δεξιά, κατά κύριο λόγο, έβγαλε μια αντεπίθεση με σέντρα του Γιουσούφ και τον Γιακουμάκη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Κότνικ ήταν καλά τοποθετημένος και αποσιώπησε τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους.

Ανατροπή με ΓιακουμάκηΣτο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε με τον ίδιο τρόπο που τέλειωσε το πρώτο, πολύ δυνατά. Κι αυτό φάνηκε από τις τρεις συνεχόμενες φάσεις των γηπεδούχων μέσα σε λίγα λεπτά με αποκορύφωμα το απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο που κατέληξε στο δοκάρι του Κότνικ. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Πανιώνιος σκόραρε με τον Λάμπρο να βγάζει ωραία τον Μασούρα από τα αριστερά, και εκείνος με μια ντρίπλα και δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Super League: Με τέσσερα ματς συνεχίζεται η δράση της 5ης Στις 18:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να «αναστηθεί» αγωνιστικά και να πάρει κάποιον πολυπόθητο πόντο ή

Βήμα πρόκρισης... 1-0 τον Π. Α. Σ. Γιάννινα - Page 121 of 483 - Levadiakos FC | ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Official SiteΜετά από δύο μήνες, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με ανατροπή(2-1) και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Τα αρχικά πλάνα:Ο Ζοσέ Ανίγκο παρέταξε τους γηπεδούχους με 4-2-3-1. Ο Επασί βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, Τσαμπούρης στο δεξί άκρο της άμυνας, Αμαράλ στο αριστερό και οι Λεονάρντου και Αντιλέχου στη θέση των σέντερ μπακ. Νιασέ και Νουανκό ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Σουμπίνιο.

Ιωνικός vs Λεβαδειακός 26 Αυγούστου 2022 - panseraikos. grΙωνικός Νίκαιας vs Λεβαδειακός 26 Αυγούστου 2022Η πρώτη αγωνιστική ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 έχει ένα αγώνα από το γήπεδο της Νεάπολης ανάμεσα σε Ιωνικό με Λεβαδειακό. Παρακάτω θα βρείτε τις αποστολές, διαιτητές, αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά του αγώνα. 21:30.

Στα άκρα της επίθεσης ο Μπελγκαζουανί δεξιά και ο Γιουσούφ αριστερά ήταν αυτοί που βρέθηκαν λίγο πιο πίσω από το μοναδικό προωθημένο Γιακουμάκη. Ο κύριος Γρηγορίου χρησιμοποίησε επίσης το 4-2-3-1 με τον Κότνικ στη θέση του τερματοφύλακα, Βλάχο σαν δεξί μπακ, Χατζισαφί σαν αριστερό και τους Γκιοατά και Μπανανά στο κέντρο της άμυνας.

(ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ-) Λαμία εναντίον Λεβαδειακός ζωντανή 6 OFI CretevsPanetolikos23:30; PAS GianninavsLevadiakos0:15 OlympiacosvsVolos23:30; Asteras TripolisvsAris FC2:30; PanathinaikosvsAEK

Τα τελευταία νέα διατίθενται ως δωρεάν βίντεο κατ' απαίτηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία |

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε αμέσως μετά, όταν στο 22’ ο Μασούρας σούταρε έξω από την περιοχή του Επασί, αλλά βρήκε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Τη στημένη φάση αυτή οι παίχτες του Πανιωνίου δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη, με τον Γκιοατά να πιάνει την κεφαλιά, με λάθος όμως τρόπο και κατέληξε άουτ. Ο Λεβαδειακός ήταν όμως κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και φάνηκε και στο 27’ όταν πάλι από τα δεξιά ο Γκιοατά θα βγάλει σέντρα, η άμυνα του Πανιωνίου δεν θα διώξει σωστά, αλλά η ασυνεννοησία μεταξύ Μπλεγκαζουανί και Σουπίνιο τους έκανε να αστοχήσουν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, παρότι ο Πανιώνιος είχε την κατοχή και έψαχνε τρόπο να ισοφαρίσει, δεν μπόρεσε να βρει τους χώρους για να το πετύχει. Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους γηπεδούχους να γεύονται τη χαρλα της νίκης έπειτα από δύο μήνες ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Πλέον ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 8η θέση μαζί με την Ξάνθη, ενώ ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πλησιάσει την τετράδα, μένοντας στην πέμπτη θέση.

Με Κρέσπι στην Λιβαδειά ο Αστέρας ΤρίποληςΜε τον Κρέσπι να επιστρέφει στην αποστολή θα ταξιδέψει για την Λιβαδειά προκειμένου την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ο Αστέρας Τρίπολης. Έχοντας στις 4 πρώτες αγωνιστικές, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στην Λιβαδειά με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη. Ο Ηρακλής Μεταξάς θα έχει στον αγώνα αυτόν και τον Κρέσπι που επέστρεψε, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σίτο, Μουνάφο και Βαλιέντε.

[[ζω=]!!!!!] Λεβαδειακός Αστέρας Τρίπολης μετάδοση 18 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Προγνωστικά για στοίχημα και ανάλυση. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις

Προπονητής: Γιάννης Ταουσιάνης. Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στην 86η ΔΕΘ 2022. Πάολα, Νταλάρας, Βασίλης Καρράς........ Περισσότερα ΕΔΩ. Βαθμολογία: (Ενημερώνετε με την ολοκλήρωση του αγώνα) α/α Ομάδες Βαθ Αγ 1 Άρης Θεσσαλονίκης 3 1 2 ΑΕΚ 3 1 3 Ατρόμητος Αθηνών 3 1 4 Ολυμπιακός 3 1 5 ΠΑΟΚ 3 1 6 Παναθηναϊκός 3 1 7 Αστέρας Τρίπολης 1 1 8 Βόλος ΝΠΣ 1 1 9 Ιωνικός Νίκαιας 1 2 10 Παναιτωλικός 0 1 11 ΟΦΗ 0 1 12 ΠΑΣ Γιάννινα 0 1 13 Λαμία 0 1 14 Λεβαδειακός 1 213 & 14 θέση: Υποβιβασμός στη Super League 2Υπόλοιπα παιχνίδια αγωνιστικής:Σάββατο 27 Αυγούστου 2022. 20:00. ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 21:30. ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ (Γήπεδο: “Γεώργιος Καμάρας”)Κυριακή 28 Αυγούστου 2022. 19:00. Παναιτωλικός – Άρης Θεσσαλονίκης 21:00.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν πολύ γρήγορα απαντώντας στο γκολ του Πανιωνίου με τον Λεονάρντο στο 60’ μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο και πάσα-τακουνάκι του Γιακουμάκη. Έπειτα από το καταιγιστικό πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες κατέβασαν λίγο ταχύτητα. Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο με πεσμένο ρυθμό για να έρθει μια φάση στο 78’ να τα αλλάξει όλα. Ο Πανιώνιος είχε κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση, το οποίο εκτέλεσε ο Χατζισαφί, αλλά ο Επασί απέκρουσε άτσαλα η μπάλα ωστόσο κατέληξε έξω από τα καρέ της γηπεδούχου, ο Σουμπίνιο με έξυπνη πάσα έβγαλε τον Γιακουμάκη σε θέση για γκολ και αυτός με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Κότνικ κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στο 34’ οι παίχτες του Ανιγκό είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία, με τον Μπελγκαζουανί να σεντράρει από τα αριστερά αυτή τη φορά, και με τον Νιασέ να πιάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά να κοντράρεται. Μερικά λεπτά αργότερα πάλι οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα ευκαιρία για να πετύχουν το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, με τον Γιουσούφ να σουτάρει δυνατά και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούαει με δεύτερη προσπάθεια, γλιτώνοντας την ομάδα του από το γκολ, καθώς ερχόταν σαν τρέιλερ ο Νιασέ από πίσω.

αστερας τριπολης - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Προγνωστικά Στοιχήματος Asteras Tripolis FC - Αστέρας

Levadiakos U19 vs Asteras Tripolis U19 Ζωντανά αποτελέσματα Αποτελέσματα και πρόγραμμα Αστέρας Τρίπολης στο Livesport.com. Αυτή η σελίδα αφορά την ομάδα Αστέρας Τρίπολης, (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Ελλάδα). Εάν ψάχνετε για

Αστέρας Τρίπολης: Με Κρέσπι κόντρα Λεβαδειακό οι Αρκάδες (ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ-) Λαμία εναντίον Λεβαδειακός ζωντανή 6 Αυγούστου 2022 ΤΕΛΙΚΑ: Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 0-0 - NewsIT Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε

((σήμερα-)) Λεβαδειακός εναντίον Αστέρας Τρίπολης ειναι δωρεάν 18 Σεπτεμβρίου 2022

More actions
bottom of page